LICHT Leuven verenigt Leuvenaars om samen aan de slag te gaan voor een gezonde en duurzame stad waar iedereen energie produceert en bespaart.  

Omdat het hoog tijd is om de energietransitie in onze stad te versnellen, blazen we LICHT Leuven nieuw leven in.  We hopen van harte dat zo veel mogelijk Leuvenaars mee aan de slag gaan voor een gezonde, gezellige en duurzame stad. Omdat LICHT Leuven voor ieder wat wils biedt, zetten we steeds in op zowel individuele als collectieve actie. En om LICHT te organiseren op maat van de Leuvenaars, organiseren we een belangrijke bevraging. 

Op welke manier zijn Leuvenaars al bezig met energie? Wat vinden ze belangrijk? Waar willen ze in de toekomst aan werken? En hoe kan LICHT Leuven die mensen begeleiden en samenbrengen? We willen samen aan de slag gaan rond de thema’s waar de Leuvenaar warm van wordt.  

De enquête bestaat uit drie delen: ‘energie besparen’, ‘energie maken’ en ‘engagement’. Ze polst naar jouw situatie vandaag en naar je wensen en voornemens voor de toekomst. Wil je deelnemen aan de bevraging?

Categorieën: Onderzoek